MENU

Jag minns att jag sjöng hela vägen dit. Startade tidigt. Hade kaffetermos i bilen. Stannade och andades vid en stor gammal ek som står längs med vägen mellan Österbybruk och Uppsala. Jag hade min gamla trotjänare, Volvon, då. Kunde sitta lutad i bakluckan och pausa. Skönt. Gott om tid. Känna in dagen. Känna in mig själv. Det var höst. Solen sken. Vädret var faktiskt helt fantastiskt just den dagen. Dagarna innan hade varit gråa och regniga. Kanske var det därför både jag och svanarna sjöng. Vi sjöng för sommaren som varit och den nya årstid som börjat visa sig.

Fotografen David Schreiner var redan på plats när jag kom till den lilla söta bruksorten Gimo. Jag är uppväxt i Östhammar så Gimo är välbekant miljö för mig. Det var redan full aktivitet i brudens rum med makeup och håret som skulle göras i ordning,

Alex och Stina hade hela sitt brölloparrangemang i Gimo Herrgård. Vigsel hölls ute, på en brygga vid Gimodammen (som ju är stor och vid som en sjö). Middagen hölls sedan i herrgården där också gästerna sov kvar.

Såhär vackra blev David Schreiners bilder från dagen! De publicerades också på den norska bröllopsbloggen Norwegian Weddingblog.

När jag är färdig med filmen brukar jag också alltid ta ut några fine art fotografier och skickar med dem med filmen. Jag älskar den stunden när jag jobbar med det. Man kan liksom stanna upp precis när man vill. Visst syns att dessa moments är från film? Det blir stillbilder så som jag eftersträvar dem bli när jag fotar: Drömska, lite oskarpa och filmiska (!).

Comments
Add Your Comment

sex − 3 =

CLOSE
CONTACT